Nu gratis te lezen bij het haardvuur: ons nieuwe magazine!

Patat! Zo zou de gedrukte versie van ons magazine klinken mocht je het op de salontafel kunnen kwakken.... Gelukkig houden we het digitaal, met fijne artikels als daar zijn (klik telkens op de link):

- Het échte verhaal achter het ontstaan en het succes van The Fun Group, met Stefan Kerkhofs als onze CEO Binnenstebuiten.

- Heb je de afgelopen maand niet al onze nieuwsbrieven kunnen lezen? We hebben de top 5 van de meest gelezen artikels voor u samengesteld!

- De gekende juwelier Eddy Heleven kreeg onlangs een faillissement te verwerken. In dit interview vertelt hij eerlijk en openlijk over het vallen en opstaan van zijn onderneming.

- De advocatenkantoren in Limburg lijken wel een duiventil. Wat zijn nu de échte redenen waarom er zo vaak wordt overgestapt naar de concurrentie of naar een eigen start-up? Spraakmakend!

- Hij was ooit kortstondig voorzitter van VKW Limburg en verdween daarna in de anonimiteit. Althans, Didier Goesaert ging vooral in het buitenland aan de slag, al blijft Genk de thuisbasis van deze ondernemer.

- Onze fotograaf maakte een interessante reportage tijdens het verjaardagsfeestje van Limburg Start Up, de community van en voor starters. Place to be: Jumpsquare Hasselt. Opgepast: schokkende beelden!

- Om in de sfeer van de starters te blijven: hoe zal het landschap er over 5 jaar uitzien? Zal er nog meer of juist veel minder steun te rapen zijn om een eigen activiteit te beginnen? Marc Beenders kijkt voor ons in zijn glazen bol: de toekomstdenker!

- Met een aantal rake vragen lokken we een beginnend ondernemer uit zijn tent. Jan Leyssens van Airobot, gekozen als onze New Kid on the Block, geeft aan welke uitdagingen zijn drone-bedrijf voor de kiezen krijgt.

- Het moet niet altijd over het bedrijf gaan... CEO Myriam Schepers (Prefamac) krijgt enkele vragen voorgeschoteld over haar vrije tijd en andere leuke wetenswaardigheden. Deze nieuwe rubriek heet Out of Office.

- In plaats van een Limburgs product in de kijker te plaatsen, gaan we nu op zoek naar een bedrijf dat uitstekend presteert, maar zich onder de radar van de publieke belangstelling bevindt. Deze keer: Claesen Outdoor Lighting.

- De column gaat deze keer over 'thuiswerk': toelaten of niet? Er zijn nochtans oplossingen voor...

Volgende verschijningsdatum: 30 maart (de dag na Made in Limburg Live...)!