Nieuws Limburg Nu ook te huur: zonnepanelen voor particulieren

Nu ook te huur: zonnepanelen voor particulieren

Nu ook te huur: zonnepanelen voor particulieren

De firma Futech uit Tessenderlo probeert een nieuwigheid uit op de markt van de zonnepanelen. Het bedrijf biedt de mogelijkheid aan particulieren om de zonnepanelen op hun dak te huren. Op die manier moeten ze zelf niet investeren in de aankoop, maar kunnen ze wel al besparingen op hun energiefactuur realiseren.

panelen Futech“Wij leggen zelf de zonnepanelen op het dak van de klant, en dit tegen een bepaalde opstartkost,” legt Futech uit. “Hiervan wordt elk jaar 1/20e terugbetaald onder de vorm van getrouwheidspremies, zodat de particulier na 20 jaar de opstartkost heeft terugverdiend. Verder wordt er elke maand aan ons een vaste vergoeding betaald in functie van het aantal panelen. De energiebesparing is voor de klant, die het meteen op zijn factuur zal merken.”

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.