Nieuws Limburg Nu te geef aan starters: 10 business seats bij KRC Genk!

Nu te geef aan starters: 10 business seats bij KRC Genk!

Nu te geef aan starters: 10 business seats bij KRC Genk!

Met meer dan 500 bedrijven die business seats hebben bij KRC Genk, is de club ongetwijfeld de grootste zakelijke community van de provincie. Uit sympathie voor jonge ondernemers die met volle goesting een eigen zaak opstarten, wil KRC Genk ook hen betrekken bij het business-netwerk in de Luminus Arena. Daarom wordt er in het stadion (Corner Noord) een Starterscorner ingericht. Startende bedrijven kunnen er (eventueel met genodigde zakenrelaties) naar het voetbal komen kijken, en tegelijk hun contacten uitbreiden door de interactie met andere starters en gevestigde waarden.

“Kansen geven aan jong talent, zowel op het terrein als ernaast, maakt deel uit van ons DNA”, zegt communicatieverantwoordelijke Willem Bogaerts. “Vandaar dat we het idee van een Starterscorner een warm hart toedragen.”

Nu zaterdag wordt het startschot gegeven van dit initiatief. Marc Beenders (Community Manager van Limburg Startup) en Peter Croonen (voorzitter van KRC Genk) zullen voor de wedstrijd KRC Genk – KV Oostende (vanaf 16u30) toelichting geven over het ambitieuze netwerkconcept.

Hoewel dit event zo goed als uitverkocht is, mogen wij nog 5 duotickets weggeven aan startende bedrijven die er bij willen zijn (inclusief parkeerkaart, wedstrijdticket, drankje en ‘football-food’)! Om te winnen stuur je gewoon een mailtje naar krcgenk@notabene.be met je contactgegevens en de vermelding waarom jij moet winnen… We brengen de winnaars persoonlijk op de hoogte!

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.