Nieuws Limburg Nu te geef: VIP-tickets voor party van ondernemende dames!

Nu te geef: VIP-tickets voor party van ondernemende dames!

Nu te geef: VIP-tickets voor party van ondernemende dames!

Donderdag 19 mei staat in de agenda als de hoogmis van het vrouwelijk ondernemerschap. Dan wordt in Hangar 58 (Bokrijk) de jaarlijkse Unizo Livia Award uitgereikt tijdens een avondvullend gala. Voor onze lezers is er goed nieuws: 2 duo’s mogen aanschuiven aan onze VIP-tafel om het gebeuren vanop de eerste rij mee te maken!

Tussen 2011 en 2021 is het aantal vrouwelijke zelfstandigen in de provincie Limburg gestegen met maar liefst 30 procent. Bij de mannen was dat nog geen 20 procent. Een duidelijk signaal dat vrouwelijk ondernemerschap sterk in de lift zit. Het is om die evolutie te ondersteunen dat de Livia-dames van Unizo Limburg al voor de 17e keer de Unizo Livia Award zullen uitreiken. “Het doel van deze award is een vrouwelijke Limburgse ondernemer in de kijker te zetten die een positieve impact heeft op het ondernemerschap, en die anderen inspireert en motiveert om elke dag vol passie te ondernemen.

De apotheose van deze verkiezing is een grote Award-show op 19 mei in Hangar 58. “Het wordt een wervelende show, met een powerintro, een keynote spreker, een interactief jurydebat én uiteraard de bekendmaking van de 2 laureaten: de Livia Award zelf én de prijs Livia Jong Geweld (belofte)”, zegt Ann Draye, voorzitter van Livia. “Aansluitend volgt een verfijnd walking dinner en een uitgebreide netwerkreceptie.” Inschrijven kan nog via deze link.

Giveaway: Made in Limburg beschikt als partner over een VIP-tafel voor dit event. We nodigen graag 2 duo’s van onze lezers uit om ons aan tafel te vergezellen en er samen een heerlijke avond van te maken. Wil je kans maken? Vul dan onderstaand even je gegevens in! Succes!

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.