Nu te lezen: de nieuwe editie van ons magazine!

1 december, dus is ons nieuwe magazine zopas gepubliceerd. U kunt het integraal en gratis lezen via onze webreader. Er is ook een app die kan gedownload worden. Wat er allemaal instaat? We geven hieronder een overzicht van alle artikels:

- Niets gemist de afgelopen maand? Kijk zeker eens naar de 5 meest gelezen artikels!

- Hij staat precies 30 jaar in het vak... Heel Limburg heeft al bij hem gegeten en gedronken: CEO in de kijker Dirk Hendrickx schetst zijn boeiende carrière als ondernemer.

- De afgelopen jaren groeide hij uit tot één van de boegbeelden van de Limburgse gastronomie. Toch kreeg hij ook al 2 faillissementen te verwerken. Danny Vanderhoven vertelt over vallen en opstaan, met de opening van De Griffie als apotheose.

- Welke branches zijn het meest gevoelig voor faillissementen? We geven u in deze tabel per sector een overzicht van het aantal falingen in Limburg in de laatste 10 jaar.

- Het komt meer voor dan we denken: stichters, vennoten, aandeelhouders of bestuurders die door 'de anderen' uit hun eigen bedrijf worden gezet. We laten enkele getuigen aan het woord in de rubriek Spraakmakend.

- Hij werd voor zijn werk als voorzitter van Unizo door de koning in de adelstand verheven. Vandaag speelt het leven van Rik Jaeken zich in alle rust af. Hoe het met hem is, leest u hier.

- Bijzonder veel en mooi volk (waaronder uw reporter...) was aanwezig in de VIP Area van Night of the Proms. De fotoreportage ziet u hier.

- Als toekomstdenker laten we Guido Vossen aan het woord. Hij vertelt hoe de kledinghandel zal evolueren en hoe zijn bedrijf zich op de toekomst voorbereidt.

- Zijn job leidde Roel Beckers en zijn gezin naar Melbourne in Australië. Daar geniet hij van de gezapige werksfeer en van de gerechten op de barbecue. Onze Limburgse expat.

- Waar ligt u wakker van als ondernemer? Onder meer van de marketing, die prijs-kwaliteit de juiste doelgroep moet bereiken. Een kolfje naar de hand van Tamara Bergmans van demarketingafdeling.

- We zoomen elke editie in op een speciaal product dat in Limburg is ontwikkeld. Deze keer bekijken we een software-module voor fotografen, die uit de koker komt van jonge ondernemers uit Zutendaal.

- Met de kerstfeestjes en de nieuwjaarsdrinks voor de deur, wilt u ongetwijfeld nog een leuke activiteit met de collega's doen. Wij sommen voor u 6 populaire mogelijkheden op: Voor u vergeleken!

- Zoals altijd is de column onze afsluiter. Wat maakt het verschil tussen een succesvolle ondernemer/onderneemster en een andere? Dat leest u hier.

Omdat u tijdens de kerstperiode wel wat anders te doen hebt dan magazines lezen, skippen wij een editie en komen we terug met het volgende nummer op het einde van januari 2018. Tsjing!