Nieuws Limburg Nu te prikken in uw agenda: Made in Limburg Live!

Nu te prikken in uw agenda: Made in Limburg Live!

Nu te prikken in uw agenda: Made in Limburg Live!

Het is nog wel eventjes, maar toch… Woensdag 3 mei hoort nu al in uw agenda aangekruist te worden voor de tweede editie van Made in Limburg Live. In de namiddag brengen we een erg boeiend programma van topsprekers, die u graag inspireren over de toekomst. Welke trends zien zij op zich afkomen, en hoe kan u daar een opportuniteit van maken? Na enkele wervelende lezingen is het tijd voor een grote netwerkreceptie, waar u bij een lekker glas en uitstekende catering kunt nakaarten met zowat 500 managers en bedrijfsleiders uit Ondernemend Limburg.

De locatie is op zich opzienbarend: Droneport, gelegen op het voormalige militaire vliegveld in Sint-Truiden, wordt dé hotspot van innovatief ondernemerschap.

Inschrijven voor dit uniek gebeuren (150 euro/pp) kan vanaf nu via deze link. Het programma wordt in de komende dagen nog vervolledigd. Wie er vorig jaar bij was (volledig uitverkocht!), komt zeker terug. De anderen kunnen alvast een idee krijgen van wat het wordt via onderstaand filmpje:

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.