Nieuws Limburg Nu te winnen: 10 tickets voor finale 18-28

Nu te winnen: 10 tickets voor finale 18-28

Nu te winnen: 10 tickets voor finale 18-28

De wedstrijd [18-28], waarin JCI Limburg, samen met de Provincie Limburg en de Stad Genk, op zoek gaat naar de beste Limburgse starter of Junior Entrepreneur tussen 18 en 28 jaar, gaat stilaan naar zijn hoogtepunt. De 5 finalisten zullen op 6 februari hun ultieme pitch mogen geven voor de jury en de vertegenwoordigers van LRM. Die avond zal in de Barenzaal van C-Mine bekendgemaakt worden of Wouter Smeets (Laswerken Smeets), Kelly Eerdekens (Bella Stoma), Steffen Brans (Appwise), Tom Smeets (Share If You Care), dan wel David De Wagter (Skyeye) met de prijzenpot van 125.000 euro naar huis gaat.

finalisten van 18-28Deze finale wordt niet alleen een gezellig netwerkevenement met tal van Captains of Industry en getalenteerde jonge ondernemers, maar ook een waar feestje, met optredens van o. a. Japan4 (PXL Music), Stijn Meuris en Buscemi. Wil je erbij zijn? Mail ons als de bliksem op info@madeinlimburg.be en een zeer onschuldige hand haalt er weldra de winnaars uit. Veel succes!

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.