Nieuws Limburg Nu te winnen: gratis tickets voor de Nascar Races in Zolder!

Nu te winnen: gratis tickets voor de Nascar Races in Zolder!

Nu te winnen: gratis tickets voor de Nascar Races in Zolder!

Dit weekend worden de American Festival Nascar Finals & de Belcar Endurance Finals gereden op Circuit Zolder! Eén van de spectaculairste races van het jaar… Met een open pitwalk, een publieke startgrid en een festival vol typisch Amerikaans entertainment: prachtige Amerikaanse auto’s en motors tijdens de Car & Bikes on Wheels-show, hamburgers en popcorn, dj’s, kidsvillage, handtekeningsessies van Nascar-piloten en niet te vergeten: een dragstershow – de snelste raceauto van Europa!

De zon is dit weekend ook van de partij, dus er is genoeg reden om af te zakken naar deze prachtige Limburgse racetrack in Heusden-Zolder! Wil je via Made in Limburg duotickets winnen en gratis naar de Nascar Finals komen kijken in Circuit Zolder?

Stuur -als de Bliksem McQueen- voor vrijdag de 13e om 13u13 een e-mail naar info@madeinlimburg.be met als titel ‘Make Circuit Zolder great again’. Laat ons weten wat jij zo uniek aan Amerika vindt én waarom niet: like de Facebookpagina van Circuit Zolder

Bekijk hieronder nog even het promofilmpje van de President of the United States! It’s true, no fake news!

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.