Nieuws Limburg Nu te winnen: ontmoeting met Koen Geens

Nu te winnen: ontmoeting met Koen Geens

Nu te winnen: ontmoeting met Koen Geens

De kersverse minister van Financiën Koen Geens, heeft het niet onder de markt. Ondernemers, en dan vooral de kmo’s, voelen zich geviseerd door een aantal begrotingsmaatregelen die de minister heeft doorgevoerd. De aftrekbaarheid van btw op bedrijfswagens is daar het meest recente voorbeeld van.

koen geens 2De minister wil echter zijn beweegredenen uitleggen aan de ondernemers, en komt daarvoor volgende week woensdag 22 mei naar Limburg. Hij is dan op uitnodiging van Unizo-Limburg te gast in het Radisson Blu Hotel in Hasselt (om 19 uur).

De kostprijs voor deze bijeenkomst (incl. netwerkreceptie achteraf) bedraagt 60 euro, maar… 10 lezers van Made in Limburg mogen er gratis naartoe! Wie er graag bij wil zijn, kan gewoon een e-mail sturen naar info@madeinlimburg.be. De winnaars worden persoonlijk verwittigd. Veel succes!

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.