Nu te winnen (en te boeken): sterrendiner op 50 meter hoogte!

Van 6 september tot en met 14 september zal de skyline van Sint-Truiden er een beetje anders uitzien... Boven het imposante Kasteel van Ordingen strijkt het Limburgse concept Dinner in the Sky neer. Sterrenchefs bereiden er op grote hoogte een uniek menu, omkaderd door top-entertainment. En guess what? Made in Limburg mag een gratis duoticket weggeven voor deze unieke ervaring!

Dinner in the Sky

, een wereldwijd gelauwerde uitvinding van The Fungroup van ondernemer Stefan Kerkhofs, is een unieke combinatie van pracht en praal, culinair eten, een adembenemend uitzicht en een stevige dosis spektakel. Een platform met 32 luxestoelen wordt 50 meter naar boven gehesen. Een sterrenchef serveert er een verfijnd menu terwijl de gasten genieten van het panorama en het entertainment, zoals een pianist of vioolensemble.

Na de succesvolle introductie in tientallen landen, en jaarlijks uitverkochte edities in Brussel en Antwerpen, heeft Stefan Kerkhofs nu een nieuw platform klaar, met nog meer snufjes en comfort. "De 32 seats zijn verdeeld over 8 eilanden, met ruime tafels van 4 personen", aldus de Zonhovense ondernemer met hoofdkantoor in Beringen. "Het platform beschikt ook over een 360°ledwall met een volledig geïntegreerde keuken. De mogelijkheden van het entertainment zijn uitgebreid, waardoor we in de lucht een unieke totaalervaring kunnen creëren."

Het nieuwe concept zal in Limburg te bewonderen zijn van 6 tot 14 september boven het sprookjesachtige Kasteel van Ordingen. Vanuit de lucht kan daar de hele fruitstreek worden bewonderd. Er vinden dagelijks 3 shifts plaats (lunch, diner 1 en 2), met één- en tweesterrenchefs, zoals Koen Somers (Kristalijn), Jan Menten (Mijlpaal), Wim Schildermans (JER), Bart De Poorter (De Pastorale), enzovoort.

"Dat we Dinner in the Sky in Limburg kunnen doen, is een enorme opsteker voor de eventsector", zegt Stefan Kerkhofs. "We zitten straks al meer dan 2 jaar met een lege agenda. Dat we nu opnieuw zo'n top-event kunnen organiseren, is voor onze medewerkers en alle partners, zoals de mensen van het culinaire, de belichting, de muziek, decoratie, enzovoort een hart onder de riem. We merken bovendien dat heel wat ondernemers enorm uitkijken naar fysieke ontmoetingen met hun beste klanten, leveranciers en medewerkers. De behoefte aan netwerking van hoog niveau is groot. We twijfelen er dan ook niet aan dat de laatste plaatsen voor Dinner in the Sky in Kasteel Ordingen snel zullen geboekt zijn."

Goed nieuws! Dinner in the Sky nodigt 2 gasten uit voor een unieke beleving! Laat in het formulier hieronder je gegevens achter, en een onschuldige hand zal de winnaars persoonlijk verwittigen! Véél succes!