Nieuws Limburg Nu te winnen: VIP-tickets voor 24u van Zolder!

Nu te winnen: VIP-tickets voor 24u van Zolder!

Nu te winnen: VIP-tickets voor 24u van Zolder!

Made in Limburg mag 2 VIP-pakketten wegschenken voor de 24 uur van Zolder, die plaatsvinden op 29 en 30 augustus! Onze gasten worden uitgenodigd in de VIP-Lounge van Derdaele+, de bouwonderneming uit Lommel die een passie heeft voor de autosport. U kan de wedstrijd vanop de eerste rij meemaken en tegelijk genieten van eten en drank à volonté. Zoals velen weten is zaakvoerder Patric Derdaele sinds jaar en dag een liefhebber van snelle wagens, en staat zijn zoon Dylan als piloot aan de start van deze spectaculaire autorace in Zolder. De ambities zijn al even hoog als de zakelijke evolutie van het bouwbedrijf. Vorig jaar nog groeide Derdaele+ met 20 procent en ook dit jaar is het orderboekje goed gevuld.

team derdaeleHoe kan u erbij zijn? Een eenvoudig telefoontje volstaat op het nummer 011/805.500 met vermelding “Made in Limburg – VIP-kaarten 24u van Zolder”. Dit kan tot dinsdag 25 augustus om 17 uur. Daarna zal een onschuldige hand de winnaars selecteren. Veel geluk!

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.