Nieuws Limburg Obama en Poetin samen in de tent uit Bree

Obama en Poetin samen in de tent uit Bree

Obama en Poetin samen in de tent uit Bree

De regeringsleiders en staatshoofden van de G20 hebben de afgelopen dagen in Sint-Petersburg de koppen bij elkaar gestoken onder 22.000 m2 tentstructuren van Veldeman Structure Solutions uit Bree. De machtigste mensen ter wereld, zoals Obama, Merkel en Poetin, zijn druk in de weer geweest om de moeilijkste knopen in de economie te ontwarren. De staatshoofden en regeringsleiders van de 20 grootste economieën in de wereld, doen dit in alle comfort. De lokale organisatie heeft Veldeman Structure Solutions uit Bree aangezocht om daar een handje bij te helpen.

bedrukt Veldeman G20 De leverancier van tenten, die in het verleden ook al bijzondere accommodaties mocht leveren voor onder meer de Olympische Spelen, de G8-top en het WK Voetbal, plaatste in Sint-Petersburg 20 tenten met een oppervlakte van maar liefst 22.000 m2. Ze dienden als vergaderruimte, accommodatie voor pers, restaurant, expositieruimte en als locatie voor stockage en toegangscontrole. Vanuit Bree reden er 54 vrachtwagens naar Rusland om de materialen te vervoeren. Een montageteam was een maand in de weer om alles op te bouwen. Samen met Belgische en lokale partners, werden de tenten tevens gepersonaliseerd en op maat ingericht. Blikvanger was de bedrukking van de tentzeilen, waarmee het paleis van Poetin werd nagebootst. (zie foto)

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.