Nieuws Limburg Oben 2012: het jaar van verandering

Oben 2012: het jaar van verandering

Oben 2012: het jaar van verandering

2012: het jaar van verandering

2012 dient zich aan als het jaar van de verandering. Dan ruilen Oben en hun 49 medewerkers hun vertrouwde pand aan de Heuveneindeweg in voor een gloednieuw complex. „We blijven wel in Zonhoven“, vertelt Jurgen Oben. “Met het nieuwe gebouw aan de Beringersteenweg kunnen we onze groei-ambities verder doorvoeren.” Het nieuwe gebouw omvat een productieruimte, kantoren en een uitgestrekte toonzaal van maar liefst 40 meter lang.

KMO Refresh 2011
Oben is bovendien één van de 5 genomineerden voor de KMO Refresh 2011. De winnaar krijgt een volledig nieuwe ICT infrastructuur van Eurosys t.w.v. 50.000 euro. “Natuurlijk zou deze prijs op een ideaal moment komen”, zegt Jurgen Oben. Ziet u in Oben de geknipte winnaar van de KMO Refresh? Dan weet u op wie u moet stemmen op 22 november. Alle informatie staat op www.kmorefresh.be.

Gisteren: Topkwaliteit
Lees morgen: One for all, all for you.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.