Nieuws Limburg Oben krijgt in extremis elektriciteit van Infrax

Oben krijgt in extremis elektriciteit van Infrax

Oben krijgt in extremis elektriciteit van Infrax

Zo blij als een kind met lolly… Dat is Jurgen Oben van het Zonhovense ramen- en deurenbedrijf Oben. Want amper 2 werkdagen nadat hij zijn negatieve ervaring met diensten van Infrax in de openbaarheid gooide, is zijn aansluiting op het elektriciteitsnet toch in orde gekomen en kan de verhuizing van zijn machinepark toch plaatsvinden. “Onvoorstelbaar hoe snel het ineens allemaal is gegaan,” zegt Oben. “De hele straat werd hier afgesloten, het fietspad opgebroken,… De mensen van Infrax hebben keihard hun best gedaan. Ik ben heel blij dat het dan toch in orde is gekomen.” Oben ziet dan ook af van een gerechtelijke procedure, die normaal woensdag zou ingezet zijn. “Tegen de opendeurdagen van 17 maart moet het nieuwe pand helemaal operationeel zijn.”

Jurgen Oben

Intussen kreeg Oben nog meer goed nieuws, want de eerste omvormers van zijn zonnepanelen zijn woensdag in werking getreden. “De panelen lagen al sinds september op het dak, in totaal zo’n 4000 m2. Maar tot dusver hebben we er nog geen rendement van gehad. Ook dat komt nu eindelijk in een stroomversnelling.” Letterlijk, deze keer.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.