Nieuws Limburg Oben: One for all, all for you

Oben: One for all, all for you

Oben: One for all, all for you

One for all, all for you

Niemand zal ontkennen dat schrijnwerk nog een echte stiel is, een vak apart. De meer dan 50 specialisten die voor Oben werken, zijn vaklui. Stuk voor stuk. Ondanks dat ze vaak al jaren meedraaien in het team van Oben, verfijnen ze nog elke dag hun talenten.
Jurgen Oben: “Dat hóórt ook zo. De technologische ontwikkelingen staan niet stil. Het is belangrijk dat we altijd van de laatste nieuwigheden op vlak van schrijnwerk op de hoogte zijn. En deze ook onder knie krijgen.”

Eigen servicedienst

Het werk van Oben is niet gedaan na de plaatsing van ramen en deuren. Zit u nog met een vraag? Of duikt er toch een onverwacht probleem op? De eigen servicedienst van Oben staat elke klant bij — met raad én daad.

Aan de slag?

Zegt een job als schrijnwerker bij Oben u iets? Wilt u maar al te graag aan de slag in het gloednieuwe complex aan de Beringersteenweg? Stuur een mailtje met cv en korte motivatie naar jurgen@oben.be.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.