Nieuws Limburg Officenter doet viaduct Vilvoorde vergeten

Officenter doet viaduct Vilvoorde vergeten

Officenter doet viaduct Vilvoorde vergeten

Hoewel de gevreesde files rond het viaduct van Vilvoorde in eerste instantie nog behoorlijk meevielen, hebben een aantal verstrekkers van flexibele werkplekken een alternatief voor de pendelaars uitgewerkt. Voor een eenmalig bedrag van 399 euro kan een werknemer in Gent, Kortrijk, Hasselt of Antwerpen terecht om nog tot 7 september vanop afstand zijn job te doen. Christa Jouck van Officenter Hasselt doet ook mee: “In deze prijs is een flexibele werkplek in een locatie naar keuze met internet en elektriciteit inbegrepen. Zo kunnen pendelaars deze moeilijke periode op een efficiënte manier overbruggen. Professioneel werken in een thuisomgeving is niet altijd mogelijk omdat je bijvoorbeeld niet over de gepaste infrastructuur beschikt. Bovendien valt deze periode samen met de examenperiode en daarna de verlofperiode, dus precies op momenten die niet ideaal zijn met kinderen in huis.”

Ook Bar d’Office aan de Kaai 16 in Hasselt biedt overigens zo’n flexibele werkplekken aan. Daar ligt de focus nog meer op ‘co-working’, waarbij ook het onderlinge contact met de andere plekwerkers gestimuleerd wordt. Naast Hasselt, zijn er ook locaties van Bar d’Office in Antwerpen, Leuven, Deinze en Kortrijk.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.