Nieuws Limburg OffiCEnter investeert 7 miljoen in Hasselt en Turnhout

OffiCEnter investeert 7 miljoen in Hasselt en Turnhout

OffiCEnter investeert 7 miljoen in Hasselt en Turnhout

Een aantal Limburgse investeerders, waaronder Christa Jouck (Infraligne) en Koen Batsleer (Finpower), namen 15 maanden geleden het gloednieuwe OffiCEnter in Hasselt in gebruik. Een succesverhaal, want vandaag telt dit bedrijvencomplex 100 huurders en mag het bordje ‘volzet’ voor het raam worden gehangen. OffiCEnter Hasselt kondigt overigens bouwplannen aan. In 2012 wordt aan het huidige pand 2500 m2 extra kantoorruimte gecreëerd, goed voor een investering van 3,5 miljoen euro.

Copy Paste in Turnhout
Datzelfde bedrag gaan de investeerders ook op tafel leggen voor de totale renovatie van het kantoorgebouw Berkenhof in de binnenstad van Turnhout. Het gebouw van 2600 m2, waarvan de overname vrijdag werd bekendgemaakt, krijgt een facelift die al tegen oktober 2011 volledig moet doorgevoerd zijn. Naast vaste kantoorruimtes en faciliteiten voor algemene diensten (vergaderzalen, receptie, catering,…) komen er ook flexibele werkplekken. Ook hier zal plaats zijn voor een 100-tal ondernemingen. Het succesvolle recept van Hasselt wordt dus over de hele lijn doorgetrokken.

“We geloven inderdaad sterk in ons concept, en koesteren dan ook de ambitie om gelijkaardige initiatieven op te starten in diverse Vlaamse steden,” zegt CEO Christa Jouck.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.