Nieuws Limburg Officenter ontvouwt ambitieus groeiplan

Officenter ontvouwt ambitieus groeiplan

Officenter ontvouwt ambitieus groeiplan

Bedrijvencentrum Officenter wil de komende vier tot vijf jaar een kopie van zichzelf neerplanten in Genk, Turnhout, Leuven, Mechelen en Luik. Om die investering te helpen dragen, maar vooral voor het lokale netwerk, wordt gezocht naar lokale partners. Begin dit jaar werd het bedrijvencentrum overgenomen door een tiental investeerders rond Christa Jouck (managing partner, bekend van onder meer Infra Ligne) en Koen Batsleer (bekend van Finpower). Bovenop de overname werd er nog eens 400.000 euro gestopt in de facelift van het gebouw. Sinds de overname is het aantal gebruikers gegroeid van 39 tot 73 waarme de bezettingsgraad steeg naar 92%. Ook in Hasselt mikt Officenter op groei : aan 15% groei per jaar denkt Officenter over 3 jaar aan een verdubbeling van de capaciteit .

Dit is een samenvatting van een artikel dat verscheen in Het Belang van Limburg van 29 december op pagina 18. Abonnees en losse kopers vinden het volledige artikel in hun krant. Geen abonnee of losse koper? Met de online krant kan via uw pc de krant lezen, artikels downloaden en in het archief van het afgelopen jaar zoeken. hier om 14 dagen gratis te proberen.

Dominiek CLAES

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Hasselt
Hasselt

Klussers kabbelen door de crisis

Kluster, een Limburgs platform dat handige Harry's in contact brengt met particulieren, is geselecteerd voor Birdhouse Accelerator, een programma dat… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Pelt, Westerlo
Pelt

Niels Lagrange gaat bistro runnen

Racepiloot Niels Lagrange staat voor een stevige carri√®rewending. Samen met zijn vriendin Romy investeert hij in een pop-up bistro, waarin… Lees meer