Nieuws Limburg Officenter stopt 7,5 miljoen in uitbreiding

Officenter stopt 7,5 miljoen in uitbreiding

Officenter stopt 7,5 miljoen in uitbreiding

De groep van business- en coworkingcentra Officenter, opgericht door Christa Jouck en Koen Batsleer, opent volgende maand een nieuwe vestiging in Aalst. Tegelijk wordt het bestaande complex in Leuven verdubbeld in oppervlakte. Samen vergen deze projecten een investering van 7,5 miljoen euro.

Aalst wordt de achtste vestiging van het Limburgse ondernemersduo Jouck-Batsleer. “Het is één van de locaties waar veel vraag naar is van bestaande Officenter-klanten, aangezien dit een goede uitvalsbasis is naar het westen van Vlaanderen”, aldus Christa Jouck. Het project komt tot stand met de inbreng van 18 lokale ondernemers. Zij investeren mee voor in totaal 4,5 miljoen euro. Eind maart zijn er 50 vaste kantoren, 10 meetingrooms, 8 flexkantoren, een coworkingspace en een hippe bistro-lounge beschikbaar op een oppervlakte van 3.500 m².

Een bedrag van 3 miljoen wordt vrijgemaakt voor de verdubbeling van het Officenter in Leuven. Er komt 2000 m² bij in een nieuwe vleugel van het bestaande gebouw, dat ook nog eens volledig vernieuwd wordt. Dit project wordt in augustus afgerond.

In totaal zullen alle Officenters samen 750 ondernemingen huisvesten op meer dan 25.000 m². Ze tellen meer dan 1.500 medewerkers.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Pelt, Westerlo
Pelt

Niels Lagrange gaat bistro runnen

Racepiloot Niels Lagrange staat voor een stevige carrièrewending. Samen met zijn vriendin Romy investeert hij in een pop-up bistro, waarin… Lees meer