Nieuws Limburg Offimac vervijfvoudigt winst

Offimac vervijfvoudigt winst

Offimac vervijfvoudigt winst

ICT-leverancier Offimac uit Hasselt (Kermt) is er ondanks de crisis in geslaagd om de winst voor 2009 te vervijfvoudigen. Op een omzet van 2,5 miljoen hield het bedrijf zo’n 100.000 euro over. “Meteen bij het uitbreken van de financiële crisis in oktober 2008 hebben we preventieve kostenmaatregelen genomen,” zegt Raf Kinet, Managing Partner van Offimac. “En hoewel bedrijfssoftware investeringsgoederen zijn waarvan je in crisistijd minder verkoop zou verwachten, stelden wij geen achteruitgang van onze omzet vast. Voor 2010 mikken we zelfs op een omzetgroei van 15 tot 20%.”
Offimac bestaat 32 jaar en levert vooral software op het ERP-platform Microsoft Dynamics NAV (dat vroeger Navision heette). Enkele Limburgse klanten zijn Building Group Jansen, E-Max en Rajapack. Er werken 25 mensen.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.