Nieuws Limburg Olaf Boussé verkoopt keten aan Colora

Olaf Boussé verkoopt keten aan Colora

Olaf Boussé verkoopt keten aan Colora

De Limburgse verfketen Verf met Advies van Olaf Boussé werd overgenomen door Colora. Het gaat om de vestigingen in Diest, Genk, Tienen, Sint-Truiden en Hasselt. Alleen de winkel in Sint-Truiden blijft op de huidige locatie actief.

Olaf Boussé ging op zoek naar een betrouwbare partner om zijn winkels in Limburg voort te zetten. “Na 30 jaar Verf met Advies is het tijd voor een nieuw verhaal”, zegt hij. “En dat wordt geschreven samen met Colora: de ideale partner om verder te groeien, en de verankering in Limburg te versterken.”

De overname heeft wel grote gevolgen. De vestigingen van Verf met Advies in Diest en Genk sluiten. Klanten kunnen er terecht in de bestaande Colora-winkels. Het filiaal in Tienen sluit eveneens. Hasselt wordt voorlopig een pop-up, en gaat daarna dicht. Aan de Kuringersteenweg komt vanaf juni wel een volledig nieuw concept. Alleen Sint-Truiden blijft dus op de huidige locatie. Die winkel wordt omgebouwd in de Colora-stijl.

Colora is een keten van het West-Vlaamse Boss Paints. Hij telt nu 59 winkels in België en 1 in Nederland.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.