Nieuws Limburg Omnibeton kiest doelbewust voor de binnenvaart

Omnibeton kiest doelbewust voor de binnenvaart

Omnibeton kiest doelbewust voor de binnenvaart

Om de afstand tussen de productiesite en de werf te overbruggen, maakt Omnibeton gebruik van de binnenvaart. De producent van prefabproducten voor wegenwerken en van geluidsmuren bespaart met 1 schip zo’n 35 transporten op de weg. Vaar jij ook al de juiste koers? Ontdek de getuigenis van deze trotse binnenvaartgebruiker.

Neem de geluidsmuren van Omnibeton. Die zijn vier meter hoog en vragen om uitzonderlijk transport. Een schip, waarop een 100-tal muren geladen kunnen worden, biedt dan een gunstig alternatief. Een alternatief dat bovendien een snelle levertijd in de hand werkt.

Ook het water op?

Benieuwd naar wat de binnenvaart voor jouw logistiek te bieden heeft? Hoe de waterwegen een milieubewust en duurzaam transportalternatief kunnen zijn? De binnenvaart – 24 op 24 en 7 op 7 bereikbaar – biedt oplossingen op maat van elk bedrijf. Maak kennis met enkele ambassadeurs die al overtuigd zijn van de meerwaarde van de binnenvaart.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.