Nieuws Limburg Onbemande Lukoils: primeur voor Limburg

Onbemande Lukoils: primeur voor Limburg

Onbemande Lukoils: primeur voor Limburg

Tien tankstations die de Russische brandstofleverancier Lukoil in Limburg heeft overgenomen van Oeral, openen dezer dagen de deuren als onbemand station. Onder de naam Lukoil Express gaat daarmee een nieuw concept van start in ons land. Er is dus geen winkel aan deze pompen, laat staan bediening.

Lukoil ExpressLukoil is er fier op. “We zijn erg trots op de introductie van onbemande tankstations in België,” zegt Bulat Subaev, Managing Director van het bedrijf in West-Europa. “We bieden hier zoals altijd trouwens een laagste prijsgarantie. Dagelijks worden voor elk Lukoil-station de prijzen van de concurrenten nauwlettend gescreend en waar nodig bij ons aangepast.”

Blinde vlek
Ivo Hoskens van Lukoil Benelux is verheugd dat de primeur voor Limburg is: “Tot 2012 was Limburg een beetje een blinde vlek in ons netwerk. Met huidige opening van de 10 onbemande stations in de driehoek Ham, Hasselt en Lanaken, werken we deze achterstand helemaal weg. Zo worden we ook in Limburg, net als in de rest van het land, één van de referentiespelers.”

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.