Nieuws Limburg Ondernemend koppel start met cosmeticamerk

Ondernemend koppel start met cosmeticamerk

Ondernemend koppel start met cosmeticamerk

Monique Aerdts en Peter Smeets zetten in Dilsen een splinternieuw bedrijf neer om van hieruit hun eigen lijnen van cosmetica-producten wereldwijd te verdelen. Daarmee valoriseren ze 30 jaar ervaring in de branche tot een eigen onderneming, die Craith Lab wordt gedoopt.

Het is op basis van nieuwe inzichten in de epi-genetica dat Monique Aerdts de schoonheidsproducten heeft ontwikkeld. Samen met Peter Smeets, CEO van Eurotrade Cosmetics, staat ze in voor de productie en verdeling. “We zijn ons volop aan het richten op de Belgische, Nederlandse en Duitse markt en andere landen volgen”, vertelt Monique. “Het doel is om schoonheidsspecialisten over de hele wereld met de allerbeste producten kennis te laten maken.”

Craith Lab lanceert in eerste instantie drie cosmeticalijnen: de Blue Line, de Black Line en de Gold Line, telkens voor een specifieke doelgroep. Als aanvulling heeft het startend bedrijf ook een innovatief gamma van voedingssupplementen ontwikkeld dat onder hetzelfde label in de markt wordt gezet.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Brussel, Hasselt
Brussel

A2o breekt de ban in Brussel

De architecten van het Hasseltse kantoor A2o hebben een reeks van prestigieuze projecten binnengehaald in onze hoofdstad. Zopas werd nog… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.