Ondernemende dames slaan handen in elkaar

Het Genkse carrosseriebedrijf Vecarro en ruitenhersteller Autoglass Clinic uit Hasselt gaan intensief samenwerken. De familiebedrijven gaan klanten naar elkaar doorverwijzen. Zo willen ondernemers Isabelle Vermeire en Charline Leroi elkaar versterken.

"We zijn allebei vrouwen die aan het hoofd staan van een Limburgs bedrijf in de automobielsector", zeggen de ondernemende dames. "Dat schept een band. We delen bovendien dezelfde waarden en normen. Als dan ook nog eens de activiteiten complementair zijn, is het de logica zelve dat we met elkaar in zee gaan. We beschikken allebei over een ruim netwerk van servicepunten in heel België. Veel van onze klanten zijn leasemaatschappijen en garagisten die zowel voor glasbreuk als voor carrosserieschade een betrouwbare partner zoeken. Het is dan een kleine stap om naar elkaar door te verwijzen en zo de klant van dienst te zijn met slechts één aanspreekpunt."

Isabelle Vermeire van Vecarro en Charline Leroi van Autoglass Clinic maakten het nieuws afgelopen weekend bekend via hun sociale mediakanalen. Vorige zondag vertelden ze er uitgebreid over in de uitzending "Het blijft in de familie" op TV Limburg. Het filmpje kan je bekijken via deze link.