Nieuws Limburg Ondernemende dames starten luxe-beurs

Ondernemende dames starten luxe-beurs

Ondernemende dames starten luxe-beurs

Love & Luxury is de naam van een gloednieuwe beurs die volgend weekend plaatsvindt in Hangar 58 in Bokrijk (telkens van 10-19u). Het is een initiatief van Sophie Ickmans en Kirsten Delbressine, 2 jonge ondernemende dames die elkaar hebben gevonden in de bvba Eva.

“We zijn allebei actief in de evenementenbranche en hebben vooral heel veel goesting en positieve energie om deze beurs op poten te zetten,” aldus een vastberaden Sophie Ickmans. “Voor deze eerste editie hebben we een 40-tal exposanten kunnen strikken die verrassende producten en diensten aanbieden voor de organisatie van een prachtig feest: bloemen, juwelen, fotografie, huurauto’s,… We mikken vooral op toekomstige bruidsparen, maar ook voor andere evenementen zijn hier de ideale leveranciers te vinden.” Eva mikt op zo’n 2000 bezoekers, en heeft bij de opening van het event bovendien zo’n 400 gasten uitgenodigd voor een VIP-avond. Er zal ook een Euregionaal magazine onder deze titel worden verspreid.

Speciaal voor de lezers van Made in Limburg, wil de organisatie een extra inspanning doen: wie zich via deze link registreert, mag gratis binnen op de beurs. De tickets hebben een waarde van 10 euro.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.