Nieuws Limburg Ondernemer loopt NY Marathon voor goede doel

Ondernemer loopt NY Marathon voor goede doel

Ondernemer loopt NY Marathon voor goede doel

Aanstaande zondag staat Benny Cleeren, zaakvoerder van The Printroom in Beringen, voor een grote uitdaging. Hij zal deelnemen aan de marathon van New York, met als doel de 42,195 km uit te lopen voor het goede doel. Zijn collega’s van Rotary Beringen, bijna allemaal lokale ondernemers, hebben een initiatief opgezet om Benny te sponsoren.

Loopt hij de wedstrijd uit, engageren de sponsors als Paul Boesmans, Edgard Troonbeeckx, Marc Hendrikx en Luc Tournier zich om 42,195 euro of een veelvoud daarvan bij te dragen aan sociale projecten in en rond Beringen. Momenteel staat de teller al op bijna 20.000 euro. Met een ultieme eindsprint wil Rotary Club Beringen het bedrag opdrijven tot 1.000 euro/km, of een totaal van 42.195 euro. Het project steunen en jezelf aanmelden als sponsor, kan nog steeds via deze link.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.