Nieuws Limburg Ondernemer maakt reisgids om toerisme te steunen

Ondernemer maakt reisgids om toerisme te steunen

Ondernemer maakt reisgids om toerisme te steunen

Bart Janssens, ondernemer uit Bocholt (JBWorks), komt met een nieuw initiatief om het toerisme in Limburg te ondersteunen. De website www.limbopedia.com is een gratis online reisgids met allerlei informatie over bezienswaardigheden in onze provincie. “We willen op die manier de lokale economie een duwtje in de rug geven,” vertelt Janssens. “Het is voor hen een extra troef om toeristen een fijne vakantie te laten beleven en er zelf een graantje van mee te pikken.”

Screen-Limbopedia1De reisgids kan geconsulteerd worden op diverse manieren. Er zijn onder meer verhalen op terug te vinden van mensen die iets vertellen over de bezienswaardigheden in hun streek. “Zo brengen we de geschiedenis tot leven,” aldus Janssens. Hij nodigt iedereen uit die unieke verhalen heeft, om ze toe te voegen aan Limbopedia. Er is ook heel wat info te vinden over de lokale horeca. De reisgids is online te consulteren, dus ook via tablets en smartphones.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.