Nieuws Limburg Ondernemers tonen hun Hart voor Limburg

Ondernemers tonen hun Hart voor Limburg

Ondernemers tonen hun Hart voor Limburg

Het Streekfonds Een Hart voor Limburg, dat talrijke projecten in de provincie sponsort ten voordele van kansarme kinderen, heeft er een nieuwe bron van inkomsten bij… Samen met ondernemersorganisatie Unizo-Limburg werd de Hart voor Limburg Club opgericht. Dit is een platform waar ondernemingen (al vanaf 25 euro per maand) lid van kunnen worden, en zo hun steentje kunnen bijdragen om de minderbedeelden in Limburg meer kansen te bieden. Op die manier krijgen KMO’s, vrije beroepers en andere ondernemende Limburgers de kans om ‘het goede doel’ op een betrouwbare en efficiënte manier te integreren in hun bedrijfsbeleid.

“Heel wat KMO’s en zelfstandige ondernemers doen nu al heel wat qua sponsoring en giften aan menslievende doelen,” zegt Unizo-directeur Joël Stockmans. “Helaas zijn die doelen niet altijd even betrouwbaar. Een Hart voor Limburg biedt KMO’s nu een professionele formule die hen toelaat om al hun inspanningen voor het goede doel efficiënter te besteden.”

De Club heeft 13 ondernemers bereid gevonden om als ‘ambassadeurs’ van het project aan de kar te trekken.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.