Nieuws Limburg Ondernemers trotseren Mont Ventoux

Ondernemers trotseren Mont Ventoux

Ondernemers trotseren Mont Ventoux

Een twintigtal Limburgse ondernemers beklimmen zaterdag de Mont Ventoux. Het is de eerste keer dat een groep Limburgse ondernemers samen met Unizo-Limburg de uitdaging aan gaat om de reus van de Provence, 1.912 meter hoog, met de fiets te beklimmen. Maar dit gaat vanaf nu een jaarlijkse traditie worden,” aldus directeur Bart Lodewyckx ook zelf de Mont Ventoux beklimt. “Het gaat om dynamische ondernemers uit kleine en middelgrote bedrijven. De beklimming is niet enkel een doel op zich. De laatste maanden hebben de Limburgers ook samen getraind met het Unizo Cycling Team. Een fitte ondernemer zorgt indirect ook voor een betere drive in zijn bedrijf en voor een hogere economische productiviteit. Hiermee willen wij het motto ‘een gezonde geest in een gezond lichaam’ kracht bijzetten.”

unizo ventouxDe fietsende ondernemers uit Limburg sluiten zich aan bij de meer dan 2.500 Vlaamse wielertoeristen die de Mont Ventoux beklimmen. Het is al het 10de jaar op rij dat sportvereniging Sporta samen met de zogenaamde ‘Ventouristen’ de reus van de Provence willen bedwingen.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.