Nieuws Limburg Ondernemers willen bredere wegen naar Limburg

Ondernemers willen bredere wegen naar Limburg

Ondernemers willen bredere wegen naar Limburg

VKW Limburg reageert verheugd op de resultaten van automobilistenvereniging VAB, waaruit opnieuw zwart op wit de dringende noodzaak blijkt voor een verbreding van de E313 tussen Limburg en Antwerpen tot drie rijstroken in iedere rijrichting.

VKW Limburg lanceerde het pleidooi voor een bredere E313 zes jaar geleden al op haar jaarvergadering. De werkgeversorganisatie vraagt de uitwerking van de plannen voor de derde rijstrook tussen Lummen en Ranst zo snel mogelijk op te starten en dringt er op aan om daarvoor niet te wachten op de ontwarring van de Antwerpse knoop van Oosterweelverbinding en Masterplan.

Bovendien vraagt VKW Limburg aan minister Crevits om nu ook zo snel mogelijk werk te maken van de verbreding van de E314 tussen Limburg en Brussel. “Ook op deze autoweg eisen de onveilige toestanden en ellenlange files hun dagelijkse tol. De voor 2015 aangekondigde spitsstroken zijn een goede eerste tussenstap maar vormen geen fundamenteel antwoord voor de pendelende Limburger.

YL

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.