Nieuws Limburg Ondernemersclubs delen bananen, wijn en ijsjes uit

Ondernemersclubs delen bananen, wijn en ijsjes uit

Ondernemersclubs delen bananen, wijn en ijsjes uit

De leden van ondernemersclub Maaslandia werden zopas door hun bestuur verrast met een fruitbox, samengesteld door de Maasmechelse onderneming De Bananenboxer. Dit terwijl de collega’s van Halen en Herk-de-Stad een wijnpakket kregen aangeboden. Ondernemingsgroep Hasselt bezorgde de leden enkele lekkere ijsjes van Crème de la Crème. De verrassingen zijn een alternatief voor de afsluitende jaarvergaderingen, die door de coronacrisis niet konden plaatsvinden.

“Het coronavirus heeft een enorme impact op ons”, zegt David Winkels, voorzitter van ondernemersclub Maaslandia. “Als ondernemers zullen wij met onze creativiteit en veerkracht een voortrekkersrol opnemen om de samenleving te herlanceren. De bedrijven uit Maasmechelen kunnen daarbij rekenen op de steun van onze club. Zo hebben we de afgelopen maanden digitaal contact onderhouden. Na de zomervakantie starten wij ons nieuwe werkingsjaar en zullen we elkaar eindelijk terug fysiek kunnen ontmoeten tijdens inspirerende bedrijfsbezoeken en fijne netwerkmomenten. Om de gezondheid intussen op peil te houden, bezorgden we onze leden alvast een mand met vers fruit van De Bananenboxer, een onderneming die zich zopas in Maasmechelen vestigde.”

Ondertussen hebben de bestuursleden van ondernemersclub H2O (Halen en Herk-de-Stad) alle 72 leden een wijnpakket van de lokale onderneming Casa Vino geschonken. “Ook al hebben wij de afgelopen maanden onze H2O-activiteiten moeten schrappen, we starten na de zomervakantie met veel enthousiasme ons nieuwe werkingsjaar en kijken ernaar uit om onze leden te mogen ontmoeten”, aldus voorzitter Karlien De Turck. “Het nieuwe jaarprogramma valt weldra in de brievenbus.”

En ook in Hasselt mochten de leden zich aan een presentje verwachten. De Ondernemingsgroep Hasselt (OGH) moest het afsluitende feest van dit werkingsjaar annuleren, en koos als alternatief voor een selectie van heerlijke, lokaal geproduceerde ijsjes van Crème de la Crème. Conrad Consulting stond in voor de logistiek van deze actie. In een videoboodschap kondigde het bestuur aan dat er bovendien een financiële tegemoetkoming voor het lidgeld van het volgende werkingsjaar zal doorgevoerd worden.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.