Nieuws Limburg Ondernemersdochter start eigen online modewinkel

Ondernemersdochter start eigen online modewinkel

Ondernemersdochter start eigen online modewinkel

De appel valt niet ver van de boom. Met een vader die een eigen bedrijf runt (Berrevoets Hekken en Poorten in Beringen) en een moeder die met haar onderneming hoge ogen gooit in de sector (groene-energiebedrijf Berrentec), mag het niet verbazen dat Tine Berrevoets (rechts op de foto) met een eigen zaak start. Totaal anders dan haar ouders, kiest zij voor de modesector en wil ze online accessoires gaan verkopen.

Marina Doggen en haar dochter.

Marina Doggen en haar dochter.

“Het idee is ontstaan toen ik na de geboorte van mijn dochter op zoek ging naar leuke accessoires, maar niet altijd ‘mijn ding’ kon vinden,” vertelt ze. “Daarom ben ik zelf spulletjes gaan maken, en daar kreeg ik vaak positieve reacties op. Anderzijds vertelden vriendinnen me ook dat ze soms vergeefs op zoek gaan naar betaalbare accessoires voor zichzelf of voor de allerkleinsten. En daarom heb ik dus een winkel samengesteld met een aantal merken, aangevuld met eigen creaties.”

De webwinkel heet Felicita en opent pas begin maart de deuren. Zaterdag is de opendeurdag in Beringen voor de ‘fysieke’ kennismaking met de collecties. Wie nieuwsgierig is naar de webshop moet dus nog enkele dagen geduld oefenen…

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.