Nieuws Limburg Ondernemerszoon maakt ondergoed uit bamboe

Ondernemerszoon maakt ondergoed uit bamboe

Ondernemerszoon maakt ondergoed uit bamboe

Ken Darcis, telg uit de ondernemersfamilie van de winkels 1B Meubelen (Zolder en Maasmechelen), is zelf gebeten door de ondernemersmicrobe. De 23-jarige student droomt al jaren van een eigen kledingbedrijf, en heeft nu de eerste stappen gezet om een eigen collectie op de markt te brengen. Hij kiest daarbij niet voor de makkelijkste weg: “Het is niet evident om in deze business door te breken zonder immens kapitaal of naam in de modewereld,” zegt hij. “Daarom wil ik klein beginnen, en wel met een basic product: ondergoed.” Maar geen gewoon ondergoed. “Met het merk Balmoore wil ik me differentiëren van het dagdagelijkse aanbod,” zegt Ken. “Het ondergoed dat ik ontwikkel, is gebaseerd op de pulp van bamboe, een ecologische grondstof die zacht, sterk en gezond is. Daarnaast is de boxershort op alle vlakken geoptimaliseerd voor meer comfort en kwaliteit.”

Ken Darcis 1 Om de productie van zijn innovatief idee te kunnen opstarten, zoekt Ken Darcis steun bij vroege intekenaars. Via crowdfunding wil hij 5.500 euro ophalen. “Dat bedrag is al bijna bereikt (teller staat nu op 5.150 euro), zodat wie een short heeft besteld, ze enkele weken later in de bus mag verwachten.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.