Nieuws Limburg Ongerustheid over toekomst Plus Pack in Genk

Ongerustheid over toekomst Plus Pack in Genk

Ongerustheid over toekomst Plus Pack in Genk

De vakbonden bij het verpakkingsbedrijf Plus Pack in Genk zijn ongerust over de toekomst van hun bedrijf. Na een ontmoeting met de lokale directie blijven ze met een heleboel vragen zitten.

De producent van aluminium en plastic verpakkingen voor de voedingsindustrie Plus Pack, liet onlangs aan het personeel weten dat de productie zou worden verlaagd. Dit zou worden opgevangen via het stelsel van tijdelijke werkloosheid. Bovendien zouden ook enkele bedienden moeten afvloeien. “Tijdens een ontmoeting met de directie hadden we gehoopt antwoorden te krijgen op een aantal concrete vragen over de toekomst van het bedrijf, maar die zijn er niet gekomen,” aldus vakbondssecretaris Jos Buschgens (ACV). De vakbonden vrezen dan ook dat de Deense directie werk uit Genk wil wegtrekken in het voordeel van Deense vestigingen. De vakbonden dringen aan op een onderhoud met de Deense directie, in de hoop snel duidelijkheid te krijgen.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.