Nieuws Limburg Online apotheken blij met aambeien en erectieproblemen

Online apotheken blij met aambeien en erectieproblemen

Online apotheken blij met aambeien en erectieproblemen

‘Schaamteproducten’ zoals middelen tegen erectiestoornissen, aambeien, overgewicht of voorbehoedsmiddelen doen de online apotheken groeien als kool. Het Tongerse Farmaline telt op korte termijn al 10.000 klanten die vanuit binnen- en buitenland voorschriftvrije medicijnen en andere gezondheidsmiddelen bestellen voor thuislevering. De groei van het bedrijf bedraagt zowat 50 procent per kwartaal, en dit sinds de wetgever zowat 1,5 jaar geleden het licht op groen heeft gezet voor online verkoop van apotheekbenodigdheden. “Naast de discretie die de webshop biedt voor de schaamteproducten, merken dat specifieke doelgroepen kiezen voor andere troeven van het concept,” zegt apotheker Leen Ponet. “Het cliënteel bestaat vaak uit mensen die minder mobiel zijn, drukke zakenmensen of kersverse moeders die amper tijd vinden om een apotheek te bezoeken. Zij kiezen dan vooral voor de snelheid en het gebruiksgemak van de thuislevering.”

Farmaline, opgericht door Lode Fastré, telt vandaag zowat 17.000 referenties. De website heeft ook een formulier om online vragen te stellen aan de apothekers.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.