Nieuws Limburg Online coach volgt goede voornemens op

Online coach volgt goede voornemens op

Online coach volgt goede voornemens op

Wellness- en gezondheidsgoeroe Tim Torfs lanceert een nieuw concept. De Beringse ondernemer gaat mensen die willen diëten online coachen. Via Skype, chat of e-mail zal hij opvolgen of de goede voornemens voor 2019 worden nageleefd.

Het belooft een trend voor 2019 te worden: online dieetcoaching. “De redenen zijn simpel”, aldus Tim Torfs. “Klanten genieten van tijdsbesparing en gemak in het persoonlijk advies dat ze krijgen. Die opvolging is nodig, zo leren de 15.000 mensen die intussen via mijn praktijk gepasseerd zijn. Een nieuw voedingspatroon aanleren, want daar gaat het om, vergt interactie om tot een duurzaam succes uit te groeien. In het begin moeten nieuwe gewoontes eigen gemaakt worden. Later is het zaak om er niet van af te wijken. Via online coaching kan er een goede structuur opgezet worden. De e-coach is ook via e-mail op elk moment van de dag bereikbaar. Door die opvolging zijn de resultaten niet alleen sterker, maar houden mensen de inspanning langer vol. En net dat maakt een langdurige gedragsverandering reëel.”

In het concept van Tim Torfs geeft hij overigens niet alleen goede raad, hij stelt ook recepten ter beschikking en biedt maaltijdboxen aan met verse groenten en fruit. “Momenteel overwegen we ook thuisleveringen en zien we ons netwerk van deelnemende supermarkten wekelijks groeien”, besluit de ondernemer.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.