Nieuws Limburg Online Coffee Break voor Limburgse ondernemers

Online Coffee Break voor Limburgse ondernemers

Online Coffee Break voor Limburgse ondernemers

Even online bijkletsen met collega-ondernemers uit de provincie? Dat kan vrijdag om 10 uur tijdens de Online Coffee Break. “Een leuke manier om te netwerken vanuit ieders kot”, zegt Jef Franck van het organiserende SBB.

SBB Accountants & Adviseurs voerde al eerder een geslaagd experiment uit met een online netwerksessie, en breidt daarom het concept uit naar iedere provincie. Vrijdag 24 april om 10 uur zijn de ondernemers uit Limburg aan de beurt. Wie zich inschrijft, krijgt een link toegestuurd om een uur lang te netwerken met collega’s uit de regio.

“Het is op basis van de leuke reacties die we ontvingen op ons eerste online netwerkevent dat we dit nu herhalen”, aldus PR-manager Jef Frank van SBB. “Het blijft ook in coronatijden immers belangrijk om contact te houden, op welke manier dan ook.”

Wie wil meedoen aan de Online Coffee Break kan inschrijven via deze link en vervolgens de instructies afwachten. Een camera en microfoon op het toestel waarmee je deelneemt, zijn de enige vereisten. Een zelf gezet kopje koffie, da’s een optie…

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen
Dossier

Gerelateerde berichten

Fotoreportage
Sint-Truiden
Sint-Truiden

Zomerkasteelfeest Voka: wie was erbij?

Na een onderbreking door corona verzamelde ondernemend Limburg woensdagavond opnieuw voor het Zomerkasteelfeest van Voka Limburg. Het Kasteel van Ordingen… Lees meer

Onderneming
Personen
Dossier

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.