Nieuws Limburg Online te volgen: panelgesprek met Limburgse ondernemers

Online te volgen: panelgesprek met Limburgse ondernemers

Online te volgen: panelgesprek met Limburgse ondernemers

Wat hebben Peter Croonen (KRC Genk en Bioracer), Bart Claes (JBC), Tom Arts (Paqt Advocaten en ZOL) en Chokri Mahassine (Pukkelpop) te vertellen over de coronacrisis? Welke conclusies moeten we trekken en hoe kunnen we zo snel mogelijk uit het dal klauteren? Dat vertellen ze tijdens een online panelgesprek dat dinsdag om 19u30 live wordt uitgezonden.

Om de economie aan het draaien te krijgen, is het goed om ervaringen te delen en daar lessen uit te trekken. Vier prominente sprekers delen graag hun wedervaren tijdens de crisis en vertellen hoe ze denken hier uit te geraken. De gasten komen uit verschillende sectoren die de impact van corona sterk hebben gevoeld: sport, mode, zorg en events. Ook de moderator, sportjournalist Ruben Van Gucht, heeft vanop de eerste rij de gevolgen op professioneel vlak meegemaakt.

Dit panelgesprek ‘2020 Back to Reality’ wordt georganiseerd door 27 studenten van de UHasselt die het opleidingsonderdeel Ondernemerszin volgen. Ze nodigen alle belangstellenden uit om dinsdag om 19u30 de sessie ‘vanuit hun kot’ bij te wonen.

Hiervoor moet je alleen je e-maildres achterlaten op deze link. Vervolgens krijg je de link toegestuurd van het kanaal waar alles te zien is.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.