Nieuws Limburg Online verswinkel stort zich op bedrijven

Online verswinkel stort zich op bedrijven

Online verswinkel stort zich op bedrijven

Supervers, de digitale winkel voor verse voedingswaren van Limburgse bodem, groeit razendsnel. Ondanks het einde van de coronapandemie, steeg het aantal thuisleveringen aan particulieren in 2022 met bijna 40%. De piepjonge Hasseltse start-up gaat nu een stap verder, en breidt het aanbod uit met personeels- en relatiegeschenken aan bedrijven. Denk aan sinterklaas-, eindejaars- of paasmandjes met ambachtelijke, Limburgse lekkernijen.

“De core business van Supervers blijft thuislevering van verse voeding”, zegt Rob Reculé. “Na anderhalf jaar
hebben we bijna 15.000 bestellingen geleverd over heel Limburg. De cijfers zijn uiteraard van belang, maar de drijfveren van onze klanten zijn wellicht nog belangrijker. Zij kiezen bewust voor kwaliteitsproducten van lokale specialisten. En ze nemen de tijdwinst en ontzorging van Supervers er heel graag bij.”

In de ambitie om verder te groeien onderzocht het team van Supervers dit voorjaar de mogelijkheden om uit te breiden naar de bedrijvenmarkt. “De hypothese dat ook zij gebrand zijn op kwaliteit en ontzorging voor hun personeels- en relatiegeschenken, werd bevestigd. Na enkele succesvolle experimenten hebben we dan ook besloten om deze nieuwe markt te betreden.”

“We maken hiervoor gebruik van ons unieke netwerk van leveranciers uit de regio. Denk bijvoorbeeld aan een op maat gemaakt sinterklaaspakket, met ambachtelijke chocolade, Hasseltse speculaas, versgebrande nootjes en A-kwaliteit mandarijnen… Door onze bestaande logistiek te hergebruiken, kan dit zelfs voor heel kleine aantallen.”

Eén van de eerste bedrijven die intekende op het aanbod, is IT-huis Alpine Digital. “Als Limburgs bedrijf is het voor ons belangrijk om samen te werken met andere bedrijven uit de regio”, zegt zaakvoerder Gert Pellens. “Daarom hebben we onze sinterklaas- en eindejaarsgeschenken besteld bij Supervers. Op die manier steunen we ook de lokale leveranciers die het aanbod stofferen. En zo is iedereen winnaar in dit verhaal.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.