Nieuws Limburg Ontoforce is Vlaamse Scale-up van het Jaar!

Ontoforce is Vlaamse Scale-up van het Jaar!

Ontoforce is Vlaamse Scale-up van het Jaar!

In het kader van de verkiezing Onderneming van het Jaar heeft de Vlaamse Regering ook een prijs uitgereikt voor de Scale-up van het Jaar 2018. Uit de finalisten voor de 13de editie is het Limburgse Ontoforce als winnaar uit de bus gekomen.

Ontoforce is een LRM-participatie met vestiging in Hasselt (Corda Campus). Het bedrijf, opgericht door Hans Constandt en Peter Verrykt, maakt software waarmee belangrijke informatie uit een grote set van data kan gevist worden. Een grote zoekmachine dus. Dit levert de gebruikers een enorme tijdswinst op. De technologie van Ontoforce is voornamelijk gericht op de life sciences-industrie, waaronder de fabrikanten van geneesmiddelen. Voor de ontwikkeling van hun medicijnen moeten er immens veel proeven en data geanalyseerd worden.

Met de uitreiking van de award voor Scale-up van het Jaar wil de Vlaamse Regering een onderneming ondersteunen die zich duidelijk manifesteert als groeier. Een professionele jury, onder het voorzitterschap van Jurgen Ingels, selecteerde de genomineerden (waaronder ook het Hasseltse UgenTec) aan de hand van diverse criteria, zoals het potentieel om in de toekomst Onderneming van het Jaar te worden.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.