Nieuws Limburg Ontsmettingsmiddelen uit Bilzen gaan India veroveren

Ontsmettingsmiddelen uit Bilzen gaan India veroveren

Ontsmettingsmiddelen uit Bilzen gaan India veroveren

Novus Eco-Technology uit Bilzen, vooral gekend onder de commerciële naam Novuswater, heeft een joint venture afgesloten om ook in India de Limburgse ontsmettingsmiddelen te gaan produceren en verdelen. In de nieuwe vennootschap, die Novus Eco-Technology Pvt. Ltd gaat heten, neemt het Bilzens bedrijf een participatie van 33 procent. De overige aandelen zijn in handen van 2 Indische ingenieurs, die de lokale markt goed kennen.

“Deze joint venture is onderdeel van onze internationale groeistrategie,” zegt Managing Director Hervé Bervoets. “In India gaan we starten met het ontsmetten van lokalen, voornamelijk in de farmaceutische sector, maar op termijn zullen alle toepassingen van Novuswater er gelanceerd worden.”

Novus Eco-Technology gaat in India van start met drie personeelsleden, maar nog dit jaar zal het team worden uitgebreid naar minstens tien medewerkers. De Bilzense onderneming is sinds 2007 ook al in China actief.

Novus tekent contract met Indische ingenieur.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.