Nieuws Limburg Ontwikkelaar Ford-site wordt nog voor de zomer gekozen

Ontwikkelaar Ford-site wordt nog voor de zomer gekozen

Ontwikkelaar Ford-site wordt nog voor de zomer gekozen

Participatiemaatschappij Vlaanderen bekijkt momenteel de voorstellen die zijn ingediend om de site van Ford Genk te ontwikkelen. Nog voor de zomer zal bekendgemaakt worden wie het laken naar zich toetrekt. “De keuze wordt gemaakt op basis van het strategisch plan dat voor de zone is uitgetekend”, zegt Vlaams minister van Economie Philippe Muyters (N-VA). Hij weerlegt daarmee de kritiek van vastgoedgroep Heylen, die vreest dat de toewijzing zal gebeuren aan diverse partijen die elke losse initiatieven op de voormalige fabrieksterreinen willen uitrollen.

Het was Vlaams Parlementslid Marino Keulen (Open Vld) die Muyters vroeg naar een stand van zaken. “Ik ben verbaasd over de kritiek”, aldus Muyters. “Er is wel degelijk een strategische visie, die duidelijk aan alle ge├»nteresseerde kandidaten is meegegeven in het investeringsmemorandum.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Dilsen-Stokkem
Dilsen-Stokkem

Bandag wil er 33 buiten

Bij bandenbedrijf Bandag Lanklaar te Dilsen-Stokkem kondigde de directie tijdens een bijzondere ondernemingsraad de intentie tot collectief ontslag aan: 24… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.