Nieuws Limburg Op 1,5 jaar naar 25 mensen? Check!

Op 1,5 jaar naar 25 mensen? Check!

Op 1,5 jaar naar 25 mensen? Check!

Toen Brightest in Genk de deuren opende in mei 2020 werd een termijn van 2 jaar vooropgesteld om de eerste 25 medewerkers aan te werven. Amper 1,5 jaar later is het al zo ver…

Brightest is een specialist in het testen van software. Sinds medio vorig jaar heeft de onderneming een pied-à-terre bij de IncubaThor op Thor Park. Limburgers Kevin Pieters en David Vandingenen werden aangesteld om de nieuwe entiteit op de rails te zetten. De ambitie was om snel te groeien naar 25 medewerkers. Dat is wonderwel gelukt. “Het openen van een kantoor in Genk was duidelijk de juiste keuze”, volgens Managing Partner Pieter Chiau. “De Thor-site is een hotspot voor technologie, energie en innovatie. We hebben gemerkt dat het een dynamische plek is waar jonge bedrijven goede ondersteuning krijgen. De vroegtijdige realisatie van onze doelstellingen heeft daar zeker mee te maken. We blijven trouwens permanent op zoek naar nieuwe collega’s.”

Intussen heeft Brightest in Genk er een nieuwe opdracht bijgenomen. In partnership met Hogeschool PXL werd beslist om studenten twee uur per week wegwijs te maken in testautomatisering. “Ook docenten kunnen voor hun professionalisering opleidingen volgen in onze Brightest Academy”, zegt regionaal manager Kevin Pieters. “Zo blijven ze bij op het vlak van nieuwe trends en tools in testing.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.