Nieuws Limburg Op valreep van zomer-mercato: Roux naar LRM

Op valreep van zomer-mercato: Roux naar LRM

Op valreep van zomer-mercato: Roux naar LRM

Dominique Roux (54), ex-partner en bedrijfsrevisor van Deloitte, gaat aan de slag bij de Limburgse Investeringsmaatschappij LRM. In zijn nieuwe functie gaat hij gevestigde en familiebedrijven helpen groeien met ‘smart money’.

“LRM wil meer dan ooit inzetten op het verankeren en versterken van lokaal gevestigde ondernemingen en familiebedrijven”, aldus CEO Tom Vanham. “Zo willen we hen helpen groeien door ‘smart money’ ter beschikking te stellen, een financieel engagement mét toegevoegde strategische en inhoudelijke waarde voor de ondernemers. We ambiëren in geen geval om een allround consultant te worden. Wel willen we een klankbord zijn voor de ondernemer aan wie wij risicokapitaal of leningen verstrekken, rond de financiële en strategische uitdagingen waarmee hij of zij geconfronteerd wordt. Als investeringsmaatschappij streven wij gezonde groei na. Dat is in het belang van zowel de ondernemer, de onderneming als van LRM als investeringsmaatschappij.”

Met Dominique Roux (54), ex-partner en bedrijfsrevisor van Deloitte, krijgt het plan ook een gezicht. Hij zal de rol opnemen van Director LRM Private. Tom Vanham: “Dominique Roux heeft een breed netwerk en kent het Limburgse bedrijfsleven van binnen en van buiten. Dominique heeft de opdracht om de nieuwe strategische lijn rond ‘smart money’ en de extra focus op privé- en familiale ondernemers verder uit te werken. Zijn komst naar LRM toont aan dat we hoog willen inzetten op onze ambitie om de Limburgse ondernemingen te versterken.”

LRM heeft in de voorbije maanden trouwens nog enkele sterke professionals aangetrokken. Zo wordt Pieter Stroeken, voormalig Plant Controller bij chemiebedrijf Celanese NV, Business Developper Maakindustrie bij LRM. Stijn Claes, tot voor kort actief in het familiebedrijf Claes en Zonen, wordt Investment Manager in het team Corporate Lending.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.