Nieuws Limburg Op zoek naar 1000 ideeën voor toekomst Limburg

Op zoek naar 1000 ideeën voor toekomst Limburg

Op zoek naar 1000 ideeën voor toekomst Limburg

CreativeClass, de netwerkorganisatie die die creativiteit en ondernemerschap in de Euregio stimuleert, gaat op vier december een mega-brainstorm organiseren voor meer werk in Limburg. Er is plaats voor 120 mensen uit alle hoeken van de bevolking om mee na te denken.

Aanleiding is uiteraard de aankondiging van de sluiting van Ford Genk, waarbij 10.000 mensen zonder job dreigen te vallen. “Samen met de betrokken werknemers en bedrijven, de steden Hasselt en Genk en enkele creatieve ondernemers gaan we op zoek naar concrete oplossingen voor vandaag, morgen én overmorgen,” zegt voorzitter Nick Decrock van CreativeClass. “Onder het motto ‘Samen werk maken van werk in Limburg’ willen we met 120 mensen op één dag 1.000 ideeën verzamelen. Het is niet nodig een ideeënwonder te zijn. Onder de begleiding van twaalf professionele creatieve begeleiders kan iedereen die graag mee wil werken zijn of haar steentje bijdragen.” Iedereen is welkom, zowel ondernemers, werknemers, beleidsmensen als ambtenaren of studenten. De conclusies zullen overhandigd worden aan voorzitter Herman Daems van het Strategisch Actieplan Limburg in het Kwadraat (SALK).

Inschrijven om deel te nemen kan via deze link.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.