Nieuws Limburg Opdracht van 1 miljoen voor Van Laeken

Opdracht van 1 miljoen voor Van Laeken

Opdracht van 1 miljoen voor Van Laeken

De concessiehouders van Porsche die momenteel nieuwe vestigingen bouwen in Mechelen en Beringen, hebben voor hun klimaatinstallaties een contract getekend met Van Laeken Installatietechniek uit Sint-Truiden. “Een opdracht die voor ons een waarde heeft van meer dan 1 miljoen euro,” zegt zaakvoerder Dominiek Van Laeken. “We mogen daar fier op zijn, want Porsche kiest zijn leveranciers heel zorgvuldig op basis van strenge kwaliteitsnormen.”

cayman porscheVoor de vestigingen in Mechelen en Beringen opteert de autobouwer voor een moderne, energiezuinige installatie. “We maken gebruik van geothermische warmtepompen en bodem-energie-opslag,” aldus Van Laeken. “Hiermee kan je op een heel milieuvriendelijke manier zowel verwarmen en koelen. Goed voor het imago ook van de autobouwer.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.