Nieuws Limburg Opdracht van 23 miljoen voor Building Group Jansen

Opdracht van 23 miljoen voor Building Group Jansen

Opdracht van 23 miljoen voor Building Group Jansen

foto maria middelaresBuilding Group Jansen uit Meeuwen-Gruitrode heeft onlangs een groot project binnengehaald, dat momenteel in uitvoering is. Het gaat concreet om een aanbesteding voor de voltooiingswerken van het A.Z. Maria Middelares in Gent. Voor Building Group Jansen bedraagt de contractwaarde om en bij de 23 miljoen euro. De werken zullen pas voltooid zijn in het najaar van 2014.

Het familiebedrijf Building Group Jansen ziet de toekomst positief tegemoet. “Uiteraard voelen wij ook de economische crisis, net zoals de meeste bedrijven,” zegt gedelegeerd bestuurder Nadia Jansen. “Door de extra inspanningen in de verkoop zijn we er toch in geslaagd om ons orderboek voor 2013 en 2014 goed gevuld te hebben. Dit schept mooie vooruitzichten voor de 350 mensen die we vandaag tewerkstellen.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.