Nieuws Limburg Opeens sant in eigen land: André Knaepen blijft winnen

Opeens sant in eigen land: André Knaepen blijft winnen

Opeens sant in eigen land: André Knaepen blijft winnen

Het stond in de sterren geschreven dat André Knaepen van Cegeka zou bekroond worden als ICT Personality of the Year. Oververdiend, want ook in de voorbije 20 jaar stak de topman van het Hasseltse bedrijf er al met kop en schouders bovenuit.

Vorige week kende het vakblad Computable de Lifetime Achievement Award toe aan André Knaepen. Volledig terecht, want de 70-jarige Tongenaar kan een trackrecord voorleggen dat ongeëvenaard is in ons land. De conculega’s van Data News konden dan ook niet achterblijven en sloten -zoals voorspeld- hun week van de ‘Awards for Excellence’ af met de toekenning van de prijs voor ICT Personality of the Year aan… André Knaepen.

Een mooi eerbetoon aan de oprichter en hoofdaandeelhouder van Cegeka, die nochtans de enorm sterke prestaties al vele jaren aan elkaar rijgt. De redactie van Data News, dichtbevolkt met visionaire heerschappen, zegt dan ook “deze bekroning te zien als een Lifetime Achievement Award voor het inspirerende ondernemersverhaal dat André Knaepen heeft geschreven”.

Vorige vrijdag al publiceerden we in ons magazine een lijvig interview met André Knaepen. Daarin vertelt hij honderduit over het verleden, heden en toekomst van Cegeka en lost hij enkele wetenswaardigheden over zichzelf. Neem zeker even een kijkje via deze link.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.