Nieuws Limburg Open Bedrijvendag viert verjaardag volledig virtueel

Open Bedrijvendag viert verjaardag volledig virtueel

Open Bedrijvendag viert verjaardag volledig virtueel

Als één van de grootste ééndagsevents in Vlaanderen had de Voka Open Bedrijvendag voor de 30ste verjaardag een spectaculaire opkomst verdiend. Maar corona gooit andermaal roet in het eten, waardoor aanstaande zondag een virtueel bezoek kan gebracht worden bij onder meer JNS Betonboringen (Heusden-Zolder), De Vossemeren (Lommel), IncubaThor (Genk), Futech (Tessenderlo) of Asap (Genk).

Omdat de fysieke bezoeken in de bedrijven niet kunnen plaatsvinden, valt de Voka Open Bedrijvendag volledig virtueel te beleven. Tientallen bedrijven tonen in boeiende presentaties waar hun mensen dag in dag uit mee bezig zijn. Om de interactieve ervaring te verhogen, werd Xavier Taveirne ingeschakeld. Hij zal tijdens een live-uitzending de bijzonderheden van enkele deelnemende bedrijven laten zien. De tv-presentator neemt daarvoor plaats in de Virtual Event Studio van Painting With Light in Genk, dé referentie om live online en hybride events uit te zenden.

Helga Ponet, regiomanager van Voka Open Bedrijvendag in Limburg: “Dat we gekozen hebben voor het thema ‘digitale transformatie’ spreekt voor zich. Daarbij worden niet alleen de innovatieve technieken van de bedrijven getoond, maar ook de manier waarop deze bedrijvendag in beeld wordt gebracht en vanuit heel Limburg kan gevolgd worden, is op zich een knap staaltje van digitale vooruitgang. Zeker kijken!” (volg deze link om zondag mee te doen).

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.